sobota 13. prosince 2008

Pečení cukroví 5. a 10.12.08






Prosinec 2006
Narodila se nám Emma. A taky se tak jmenuje diskuze na emimino.cz, kde jsem poznala 5 skvělých holek, se kterýma jsme postupně přelezly na skype do vlastního povídání. Online přátelství přerostlo i v to offline, vídáme se, povídáme, řešíme, máme se rády, děti si hrajou a užívaj si to stejně jako my. I když ty se občas servou, to my ještě ne :-) Naši chlapi nám to víceméně tolerují, teda přátelství nám nejen tolerují, ale i se ho zúčastňují, to víceméně tolerují platí spíš pro večerní skype :-)
Když nás J. na svojí svatbě představovala ostatním hostům, řekla něco v tom smyslu, že je to s náma poprvé, kdy zažila to pravé dívčí spiklenectví. A stejně tak to s Nejpůvabnějšíma mám i já. Poprvé si užívám čistě dívčího přátelství, ve kterém po sobě nejdeme jak s holkama z gymplu v té největší pubertě, ale držíme při sobě.
A ta pražská část Nejpůvabnějších + H. s Jonášem z Ledna :-) se sešla u Š. Pekly jsme spolu cukroví. Holky beze mě o nějaký týden dřív i vily adventní věnce. Ještě před 5 lety bych se hodně smála, kdyby mi někdo tvrdil, že si takovou akci budu tak užívat :-) Nechci to tu přesladit, ale musím ještě říct, že doufám, že naše přátelství přežije dětstí našich potomků (a my taky :-) ).

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Posílám štěstíčko
na všechny strany,
aby byl každý
stále zdravý,
aby měl v kapse
vždy pár drobných,
aby měl také
pár přátel dobrých,
aby měl důvod se smát
a každý koho potká
měl ho rád.
Řada přišla i na tebe,
nenechávej si ho jen pro sebe,
jestli máš někoho
komu přeješ lásku a zdraví,
ať se to od tebe také doví.


Ty nej vánoční svátky přeje přejí
ze srdce rodinka s malými dráčky
Sirotkovi-papagaja

Anonymní řekl(a)...

neseme přáníčko do nového ruku od celé naší rodinky

každého dne se něco krásného končí, a každého dne se něco krásného začíná. Dvojnásob to platí, když končí jeden rok a další rok začíná.
Ať pro Vás pro všechny to krásnější, které začíná, předčí to krásné, které končí.

Jeje řekl(a)...

Super pomocnicek!