čtvrtek 10. dubna 2008

31.3.-8.4.08

Strávily jsme týden na Lanzarote. Napřed jsme s Bárou chtěly odjet na víkend někam samy bez dětí, a jak jsme ten nápad dál rozvíjely, stala se z toho dovolená s dětma a babičkama :-) Jen ti naši tátové zůstali doma jako podle prvního plánu. Myslím, že to k něčemu dobrý bylo...mně se stýskalo hrozně a užívám si ho teď jak čerstvě zamilovaná :-) Ze zimní Prahy jsme se ocitly na ostrově věčného jara. Tak se Kanárům říká kvůli stále foukajícímu větru, díky kterému je tam "jen" příjemné teplo, i když slunce praží, jak se na tuto zeměpisnou délku a šířku sluší. Trochu jara jsme vzaly, doufám, s sebou... Ještě 5. den jsem se cítila krásně odpočatě, protože jsem se o péči o Emču střídala s mamkou, jenže pak se svěží větřík změnil ve vichřici, na pláži, kde se děti zabavily samy pískem, se nedalo být, a u bazénu jim člověk musel stát pořád za prdelkama, aby se neutopily, nebyly napadeny jinými dětmi, případně nespadly ze schodů atd atd...




a únavu dovršilo 6hodinové zpoždění letadla, následkem čehož jsme včerejší noc nespaly ani jedna. Takže teď se doma zotavujeme z dovolené :-) Fotek je tu víc než za 9 dní...jinak to holt neumím :-)

3 komentáře:

Petra řekl(a)...

S prominutím nebudu komentovat fšechno,protože ti závidím a to bude má pomsta!Tak! ;-))
Ale fotky jsou parádní!Nebýt to tak daleko,chtěla bych jet taky!!!

Andreya řekl(a)...

Agátko, super fotečky a určitě i super dovolená. U moře je krásně pořád a trošku větříku neuškodí. A snad jste nám kousek toho jara vážně přivezly. Aspon dnes to tak vypadalo.:-)

Ro řekl(a)...

pěkná fotečka